Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda na Severce

Dřevařský kamion auto doslova zdemoloval

24. ledna 2023 09:08

Nehody Záchranáři

     Dnes v pět hodin ráno došlo na křižovatce Studentské a Gerské ulice v Plzni k vážné dopravní nehodě, při které se střetl osobní automobil s nákladním vozem pro převoz dřeva.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného řidiče osobního vozu. 
     "Středně těžce poraněného muže narozeného v roce 1991 transportujeme na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli záchranáři.

     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1991 jel s nákladním vozem Tatra s přípojným vozidlem po Studentské ulici směrem z Plzně, když před křižovatkou nerespektoval dopravní značku Dej přednost v jízdě a nedal přednost vozidlu Hyundai stejně starého řidiče, který jel po Gerské ulici směrem do centra Plzně."
     Policisté u řidiče nákladní soupravy vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou, u zraněného řidiče nebylo její provedení s ohledem na zdravotní stav možné, takže byl nařízen odběr krve v nemocnici. Policisté se nehodou dále zabývají.


Optika Ofitop

Oční optika pro děti a dospělé - nadstandardní péče o Váš zrak.