Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda u Plzně

Čelní střet dvou vozidel v Kozolupech, na místě čtyři zranění

8. července 2020 12:16 , aktualizace 13:03

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes po jedenácté hodině dopoledne došlo v Kozolupech k velmi vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno zranění několika lidí, takže k nehodě vyjeli záchranáři, hasiči i policisté.
     Podle mluvčí policie Fiat Stilo řízený mužem narozeným v roce 1981 jel ve směru od centra Kozolup směrem na Křimice, z dosud nezjištěných příčin vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem tovární značky Škoda Octavia, řidiče narozeného v roce 1989. Ve Fiatu cestoval spolujezdec narozený v roce 1948 a ve škodě spolujezdkyně  narozená v roce 1997. Podle informací z místa měl řidič Fiatu za jízdy usnout.
     Požití alkoholu před jízdou bylo na místě vyloučeno dechovou zkouškou u obou řidičů. Přesná příčina dopravní nehody je předmětem dalšího šetření. Komunikace byla po dobu zásahu zcela uzavřena, nyní bude po dobu šetření dopravní nehody doprava řízena kyvadlově.

     "Z místa transportujeme čtyři účastníky dopravní nehody do nemocnic se středně těžkým poraněním jedná se o dva muže narozené v roce 1981 a 1989 a ženu v roce 1997 na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň, a muže narozeného v roce 1948 do Stodské nemocnice. Všichni zranění jsou při vědomí," uvedla záchranná služba.


 


 

Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!