Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda u Plzně - dva zranění

Po střetu narazil jeden z vozů do příkopu, převrátil a dopadl zpět na kola

15. prosince 2019 15:57 , aktualizace pondělí 16. prosince 01:36

     Dnes odpoledne po jedné hodině došlo na silnici mezi Chotěšovem a Dobřany k dopravní nehodě. "Řidič narozený v roce 1994, který řídil vozidlo značky VW Passat a jel ve směru od Chotěšova na Dobřany, se před Vodním Újezdem střetl s vozidlem Mercedes, které řídil cizinec narozený v roce 1982, a který odbočoval vlevo," popsala nehodu mluvčí policie.
     Po střetu vozů narazil Passat do příkopu, převrátil se přes střechu a dopadl zpět na kola. Během toho došlo ke zranění řidiče i jeho spolujezdkyně.
     Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky včetně hasičů z Dobřan a Přeštic. Hasiči poskytli zraněným předlékařskou první pomoc, zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.  "My jsme z místa transportovali ženu narozenou v roce 1986 a muže v roce 1994 se středně těžkým zraněním do Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.
     Mluvčí policie ještě doplnila, že test na alkohol u obou řidičů negativní. 


 


Eldar Taxi

Mladá taxislužba, působící na Plzeňském trhu krátce, ale zároveň první společnost v Plzni, která ke zprostředkování objednávek využívá moderní technologie. Našim cílem je spokojenost zákazníků, a toho se snažíme docílit kvalitou služeb za příznivou cenu.