Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně do Domažlic

Zraněnou z vozu museli vyprostit hasiči a na místě přistával vrtulník LZS

17. srpna 2021 15:42 , aktualizace 16:19

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

      Dnes po druhé hodině odpoledne došlo za Staňkovem ve směru na Křenovy, na křižovatce silnice č.26/I a obchvatu Staňkova, k dopravní nehodě, při které se střetly osobní vozy Škoda a Hyundai. Z místa bylo hlášeno několik zraněných a minimálně jedna zaklíněná osoba, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník.
     Hasiči zajistili místo události a zahájili vyprošťování zraněné ženy z Hyundaie. Tu si poté do péče převzali letečtí záchranáři. "LZS z místa transportuje ženu narozenou v roce 1963 s těžkým zraněním, ale při vědomí, na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Dva muže narozené v roce 1976 s lehkými zraněními transportujeme pozemní cestou do Domažlické nemocnice," uvedla tisková mluvčí záchranářů.
      Silnice je v úseku nehody zcela neprůjezdná a není stanovena objízdná trasa, zprůjezdnění lze očekávat až po ukončení zásahu. Příčinu a průběh nehody šetří policie, jejich vyjádření doplníme, až bude k dispozici.

Foto HZS, LZS

 




Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí