Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Vážná nehoda u Třemošné

Záchranáři z místa nehody do nemocnice transportovali čtyři zraněné

18. března 2022 23:49 , aktualizace sobota 19. března 10:00

Nehody

     V noci z pátku na sobotu po deváté hodině došlo na obchvatu Třemošné ke střetu dvou osobních aut. Nehoda byla bohužel vážná a se zraněním několika lidí, takže na místo vyjely všechny záchranné složky.

     Zraněné osoby si od hasičů převzali záchranáři, kteří na místo vyslali několik sanitních vozů a nutném ošetření na místě všechny transportovali do nemocnice. Hasiči mezitím zajistili a nasvítili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali únik provozních kapalin sorbentem.


     Dle informací přímo z místa k nehodě došlo tak, že řidička vozu Dacia jela od Horní Břízy na Třemošnou, a když přejížděla hlavní silnici, narazil do boku jejího vozu vůz Škoda, který jel po hlavní silnici směrem na Plzeň.

     Z Dacie záchranáři převzali a do nemocnice transportovali dvě ženy narozené v letech 1964 a 1972, obě bohužel se středně těžkými zraněními. Z druhého automobilu záchranáři převzali dívku narozenou v roce 2004 a muže narozeného v roce 2000, oba utrpěli naštěstí jen lehčí zranění. 
     Všichni čtyři zranění skončili ve Fakultní nemocnici Lochotín. 

     Mluvčí policie nám dnes dopoledne doplnila, že řidička narozená v roce 1964 jela s vozidlem značky Dacia ve směru od obce Horní Bříza na Třemošnou. Při přejíždění hlavní komunikace nedala přednost v jízdě vozidlu Škoda Superb jedoucí ve směru od Kaznějova na Plzeň, které řídil řidič narozený v roce 2000. Došlo ke střetu obou vozidel, kdy vozidlo jedoucí po hlavní komunikaci narazilo svou přední částí do levých zadních dveří Dacie a obě vozidla po nárazu skončila v prostoru křižovatky.
     Alkohol byl u řidiče i řidičky vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Veškerými okolnostmi dopravní nehody se budou dál zabývat policisté z dopravního inspektorátu Plzeň - venkov.


 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost