Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary

Po střetu tří vozů skončilo taxi několik desítek metrů v poli

30. září 2020 07:40 , aktualizace 08:58

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes ráno po šesté hodině došlo na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary, mezi Úněšovem a Všeruby u odbočky na Popovice ke střetu tří osobních automobilů. Po nárazu bylo jedno z vozidel odmrštěno do pole, kde neovládané ještě ujelo asi padesát metrů. Z místa pak bylo hlášeno údajné zaklínění jedné osoby, takže k nehodě okamžitě vyrazily všechny záchranné složky a silnice musela být po dobu zásahu uzavřena.
     Hasiči provedli vyproštění muže, kterého poté předali záchranářům. "Z místa transportujeme asi třicetiletého muže s těžkým zraněním, ale při vědomí, na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli záchranáři.
     "Dopravní policisté budou dále zjišťovat příčinu a okolnosti dopravní nehody, při které došlo ke zranění řidiče vozidla Škoda Superb narozeného v roce 1992. Ten byl z místa odvezen v péči záchranářů do nemocnice a bylo zažádáno o odběr krve, protože z důvodu jeho zranění nemohla být na místě provedena dechová zkouška.
     U řidičky vozidla BMW narozené v roce 1966 a řidiče vozidla Škoda Karoq narozeného v roce 1973 byl alkohol na místě vyloučen,"
doplnila tisková mluvčí policie s tím, že s největší pravděpodobnosti stojí za nehodou nesprávné předjíždění.


 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.