Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Dopravní nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně na Karlovy Vary

U Všerub zasahovaly všechny záchranné složky a silnice byla po dobu zásahu uzavřena

3. října 2021 13:06 , aktualizace 13:27

     K vážné dopravní nehodě došlo dnes kolem jedenácté hodiny dopoledne na hlavním tahu z Plzně na Karlovy Vary u Všerub. Podle prvotních informací se zde střetl motocykl a osobní automobil. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a silnice byla po dobu zásahu uzavřena. Záchranáři z místa nehody transportovali vážně zraněného motocyklistu narozeného v roce 1956, naštěstí ale při vědomí, do Fakultní nemocnice Plzeň na Urgentní příjem.
     Přesnou příčinu, průběh nehody i míru zavinění na místě šetří dopravní policie. Dle prvotní zprávy policie jel motorkář narozený v roce 1956 na stroji značky Harley-Davidson od Úněšova na Plzeň a při předjíždění autobusu a dodávky došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem značky VW Passat, který řídil muž narozený v roce 1940. Alkohol byl u všech účastníků nehody vyloučen dechovou zkouškou.

     V této chvíli je silnice již průjezdná.

Foto: Ilustrační

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.