Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pod vlivem pervitinu ujížděla policii a havarovala

Osmadvacetiletá zfetovaná žena ujížděla před policisty, smetla reklamní ceduli a nabourala další dvě auta

7. září 2020 12:39 , aktualizace 12:39

Drogy Nehody

     Včera po půl čtvrté odpoledne chtěli policisté z obvodního oddělení Skvrňany zkontrolovat vozidlo tovární značky BMW, které jelo po silnici ve směru od Tlučné směrem do centra Vejprnic. Policisty vozidlo zaujalo, protože nebylo opatřeno přední registrační značkou. "Řidička však, jakmile spatřila policejní vůz, začala ujíždět, kdy za jízdy nedbala výstražných světel modré a červené barvy policejního vozu. Na tříramenné křižovatce ve Vejprnicích pak dle všeho nepřizpůsobila rychlost jízdy svého vozidla při odbočování vpravo a vyjela na travnatou plochu mimo komunikaci, kde narazila levým předním kolem vozidla do betonového obrubníku, dále do kovové reklamní tabule, kovového odpadkového koše a nakonec do zaparkovaného vozidla Opel Astra. Vozidlo Opel Astra bylo následně vlivem nárazu odhozeno na levou zadní část vozidla VW Touran, které bylo zaparkované vedle," popsala nehodu mluvčí policie.
      Při dopravní nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn. Policisté k řidičce zjistili, že se jedná o osmadvacetiletou ženu ze Stodska a provedli u ní nejprve dechovou zkoušku ke zjištění přítomnosti alkoholu v dechu, která byla negativní. Policisté dále u řidičky provedli test na omamné a psychotropní látky, který byl pozitivní na amfetamin a metamfetamin, tedy pervitin. Řidička byla následně transportována do zdravotnického zařízení k vyšetření spojenému s odběrem krve a moči.
     Případem se dále zabývají policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-venkov. 


 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.