Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Velmi vážná dopravní nehoda

Mladého řidiče transportují letecky na Urgentní příjem s těžkým zraněním a na umělé plicní ventilaci

28. března 2020 09:06 , aktualizace 10:10

     Dnes krátce před sedmou hodinou ráno došlo na silnici mezi Velkým Borem a obcí Defurovy Lažany k velmi vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno, že ve vysoké rychlosti vyletělo vozidlo ze silnice, narazilo do stromu a je zde minimálně jedna velmi vážně zraněná osoba. K nehodě tedy vyjeli záchranáři, hasiči z Nepomuku, Horažďovic a také z Líní vzlétl vrtulník LZS.
     Podle mluvčí policie vše zatím nasvědčuje tomu, že v levotočivé zatáčce dostal řidič narozený v roce 1999 a jedoucí s vozidlem BMW smyk, vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu.
     Řidic musel být pro svá zranění transportován do nemocnice letecky, jeho spolujedoucí dívka narozená v roce 2000 pak pozemní cestou.
     "Letecká záchranná služby z místa dopravní nehody transportuje muže narozeného v roce 1999 na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň s těžkým zraněním na umělé plicní ventilaci. Ženu narozenou v roce 2000 transportujeme s lehkým zraněním do Strakonické nemocnice," uvedla záchranná služba.
     Přesnou příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Klatovy.

Foto: Úvodní ilustrační, foto z místa doplněno

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.