Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Žena střet s vlakem nepřežila

Přes veškerou snahu všech zasahujích na místě i následně v nemocnici žena zemřela

19. července 2022 08:51 , aktualizace 08:56

Doprava Nehody Železniční nehoda

Aktualizace:

     Policisté již znají totožnost ženy, kterou včera ráno srazil vlak nedaleko nádraží v Plzni na Valše, jde o ženu narozenou v roce 1964. Již je také potvrzeno, že nešlo o nehodu, ale o sebevraždu, bohužel dokonanou, protože přes veškerou snahu všech zasahujích na místě i následně v nemocnici žena nakonec svým rozsáhlým zraněním podlehla.

Původní článek

     V pondělí ráno kolem půl deváté došlo v Plzni u Dobřanské ulice nedaleko nádraží Plzeň-Valcha ke střetu vlaku R759 Berounka s osobou.
     Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky.


     Velice těžce zraněné asi čtyřicetileté ženě byla na místě poskytnuta neodkladná první pomoc a poté ji záchranáři v kritickém stavu transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň.

     "Osoba byla sražena osobním vlakem na železniční trati č.183 mezi 90 a 91 km nedaleko zastávky Plzeň-Valcha. Osoba byla nalezena a předána do péče záchranářům. Doprava na trati je v tuto chvíli zastavena," uvedl nám mluvčí hasičů.

     Hasiči zahajují evakuaci cestujících, aby se lidí dostali z vlaku, musejí prořezávat porost. Jak ke sražení ženy došlo, respektive proč se v kolejišti pohybovala, v tuto chvíli na místě šetří kriminalisté a drážní inspekce.     


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!