Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pod koly vlaku zemřel muž narozený v roce 2001

Aktualizujeme informace o včerejší večerní tragické železniční nehodě

28. července 2022 14:08 , aktualizace 14:11

Doprava Smrt Železniční nehoda

Aktualizace:

     Vzhledem ke stavu těla mrtvého muže měli kriminalisté hodně složitou práci s jeho ztotožněním. Proto až dnes můžeme uvést, že se jednalo o muže narozeného v roce 2001.

Původní článek:

     Dnes po páté hodině odpoledne došlo v Blovicích na železniční trati 191 ke střetu osobního vlaku RegioPanter Os 8196 jedoucího směrem na Plzeň s člověkem, který se pohyboval v kolejišti.

     K události vyjely všechny záchranné složky, ale muž utrpěl rozsáhlá a devastující zranění, takže jakákoli pomoc již byla vyloučena a lékař musel konstatovat jeho smrt. Na místo byl povolán koroner a vyšetřování si převzali kriminalisté.

     Drážní hasiči společně s hasiči z Blovic z vlaku evakuovali cestující, úsek trati byl uzavřen a byla zřízena náhradní autobusová doprava.

     Podle informací z místa šel muž po kolejích a neuhnul ani po opakovaném troubení strojvedoucího. Ten se sice zároveň snažil vlak brzdit všemi dostupnými prostředky, ale střetu zabránit už nedokázal.
     Místní obyvatelé nám také uvedli, že tento muž v okolí místa posedával již asi hodinu před tím, než vstoupil na koleje před přijíždějící vlak.

     Čekáme na zprávu policie a poté budeme aktualizovat.


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.