Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Cestující napadl vlakvedoucího, útočník skončil na psychiatrii a napadený na chirurgii

Na nádraží včera večer zasahovali policisté i záchranáři

8. listopadu 2022 13:47 , aktualizace 13:49

Doprava Napadení Záchranáři

Partner článku – Alfa Tactical

     Včera kolem půl desáté večer došlo na nádraží v Chlumčanech u Dobřan k incidentu, při kterém byl napaden vlakvedoucí vlaku Os 7501, jedoucího z Železné Rudy na Plzeň.

      Podle informací z místa došlo k roztržce poté, co vlakvedoucí napomenul několik neukázněných cestujících. Jednoho z napomenutých ale upozornění na neodpovědné jednání naprosto rozběsnilo a vlakvedoucího fyzicky napadl, strhl mu z uniformy průkazku, srazil ho na zem a začal ho bít pěstmi. 

     "Po příjezdu policistů na místo byl zajištěn muž narozený v roce 1984, který měl napadnout vlakový personál. Policisté u muže vyloučili požití alkoholu i omamných a psychotropních látek, načež byl vzhledem ke svému stavu předán do péče záchranářů," popsala tisková mluvčí policie.
      "Muže jsme transportovali na psychiatrické oddělení Fakultní nemocnice Plzeň. Na místě jsme také ošetřili a na chirurgické oddělení jsme transportovali napadeného muže narozeného v roce 1975," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

      Podle mluvčího Českých drah řešení případu napadení zaměstnance způsobilo zpoždění vlaků o přibližně 40 minut. Případem se dále zabývají policisté.

Foto ilustrační z jiného případu napadení ve vlaku

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.