Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Devatenáctiletý mladík střet s vlakem nemohl přežít

Přes veškerou snahu zasahujících mladý muž utrpěným zraněním při převozu do nemocnice podlehl

29. listopadu 2022 11:23 , aktualizace 11:23

Cizinci Smrt Záchranáři Železniční nehoda

     V noci na dnešek došlo na nádraží v Domažlicích k tragické železniční nehodě, při které vlak Os 7430 jedoucí z Plzně do Domažlic srazil mladého muže pohybujícího se v kolejišti.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, hasiči ve spolupráci s drážními kolegy zajistili prostor a poskytli velmi vážně zraněnému muži předlékařskou první pomoc. Muže si poté převzali do péče záchranáři, jeho zranění byla ale bohužel tak vážná, že jim přes veškerou snahu zasahujících v průběhu transportu do nemocnice podlehl. "Muž ve věku asi 19 let utrpěl velmi vážná zranění, přes veškerou snahu zasahujících záchranářů lékařka konstatovala úmrtí na místě," popsala tisková mluvčí záchranářů.

     Případ si převzali kriminalisté, kteří nyní šetří okolnosti nehody. Podle našich informací ale vše nasvědčuje tomu, že si mladý Moldavan zkracoval cestu z průmyslové zóny na ubytovnu a přijíždějící vlak přehlédl. "V případu úmrtí cizince narozeného v roce 2003 byla nařízena soudní pitva a kriminalisté se případem dále zabývají," uvedla tisková mluvčí policie.