Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Vlak v Plzni srazil a na místě usmrtil ženu - aktualizováno

Vyšetřování této tragické železniční nehody na místě převzali kriminalisté

26. dubna 2023 22:27 , aktualizace čtvrtek 27. dubna 11:05

Smrt

Aktualizace:

     "Dne 26. dubna v 22:00 hodin došlo na železniční trase Praha - Plzeň asi sto metrů za Ejpovickým tunelem ke střetu rychlíku se ženou. Čtyřiatřicetiletá žena utrpěla zranění neslučitelná se životem. Provoz na trati byl zhruba na hodinu a půl zastaven v obou směrech. Případ si převzali plzeňští kriminalisté, kteří nařídili soudní pitvu zemřelé ženy," uvedla dnes k případu tisková mluvčí policie.

     Podle našich informací šlo zřejmě o sebevraždu, protože před střetem s vlakem si totiž žena na velmi špatně nepřístupném místě lehla na koleje.

  

Původní článek:

    V noci na dnešek po desáté hodině došlo v Plzni na Doubravce ke střetu vlaku Ex 554 Západní expres jedoucího z Prahy do Plzně s osobou pohybující se na železniční trati přibližně čtyři sta metrů od zastávky Plzeň Doubravka směrem k Ejpovickému tunelu.
     Na místo samozřejmě okamžitě vyjeli policisté, Drážní i plzeňští hasiči a záchranáři vyslali vozy RV i RZP a Inspektora provozu.

     Na místě se ukázalo, že sraženou osobou byla žena středního věku. Bohužel jakákoli pomoc jí již nebyla možná, při střetu utrpěla rozsáhlá zranění neslučitelná se životem a lékař tak mohl již jen konstatovat její smrt.

     Doprava na trati byla samozřejmě zastavena a pro cestující, kteří zůstali ve vlaku na velice špatně přístupném místě, byl vypraven jiný, takzvaný evakuační vlak, který je dopravil na nádraží.

     Prostor zajistili policisté, na místo vyjel koroner, drážní inspekce a výjezd kriminální policie, která si vyšetřování události přebírá. Čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.