Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vlak smetl auto z přejezdu

Na místě jsou dva vážně zranění a přistává vrtulník LZS

18. července 2019 14:14 , aktualizace 22:10

Doprava Nehody Záchranáři Železniční nehoda

     U Kamenného Újezdu nedaleko Nýřan na železničním přejezdu došlo dnes kolem jedné hodiny odpoledne ke střetu motorového vlaku a osobního vozu Ford. Hasiči z vlaku evakuovali nezraněné osoby, dvě vážně zraněné osoby si převzali záchranáři. Devatenáctiletého muže, který měl řídit, transportovali letecky do nemocničního zařízení.
     "Z místa letecky transportujeme mladého muže s těžkým zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín. Druhého muže z osobního automobilu ve věku asi 25 let transportujeme se středně těžkým zraněním pozemní cestou do stejné nemocnice," uvedla předběžně tisková mluvčí záchranářů.
     V tuto chvíli je provoz na trati zastaven, zásah ještě probíhá a událost si převzala jednotka hasičů SŽDC.
     České dráhy hlásí, že úsek Blatnice u Nýřan - Nýřany je uzavřen a provoz bude omezen minimálně do 16 hodin.

AKTUALIZACE:
     Podle nejnovějších informací byli vážně zranění oba mladí muži z Fordu Focusu, tedy řidič narozený v roce 2000 a jeho spolujezdec. Podle tiskové mluvčí policie jel řidič Fordu Kamenného Újezdu a vjel na železniční přejezd, kde se střetl s motorovým vlakem, který jel od Blatnice.
     Ve vlaku cestovalo asi 18-20 osob, které z nehody vyvázly naštěstí bez zranění.

     V původní verzi článku, bylo chybně uvedeno, že byl zraněný i strojvedoucí. Tuto informaci poskytla policejní mluvčí, ale později se ukázalo, že jde o omyl a strojvedoucí zraněn nebyl. Policie se za chybu omlouvá.

Foto: Hasiči

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!