Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Vlak srazil a na místě usmrtil mladého muže

AKTUALIZACE: Další člověk se rozhodl ukončit život skokem pod vlak

29. ledna 2018 16:33 , aktualizace 22:09

Sebevraždy Smrt Železniční nehoda

PŮVODNÍ VERZE:
      Dnes odpoledne kolem čtvrté hodiny došlo na 25. kilometru trati 184 mezi Poběžovicemi a Mutěnínem k železniční nehodě. Podle informací z místa vlak Os 17414 srazil a na místě usmrtil mladého muže. Zřejmě se nejednalo o nehodu, ale o úmyslné ukončení života, které se plně zdařilo, protože stav těla měl být takový, že záchranáři na místo vůbec nemuseli vyjet a byl rovnou povolán koroner. Zdroj uvedl, že v první chvíli šlo špatně zjistit i pohlaví osoby. 
     Hasiči z vlaku evakuovali všechny cestující a na místě nyní pracuje výjezd kriminálky.
     Trať je v současné chvíli uzavřena, pro spoje Os 7209 a Os 7232 mezi Hostouní a Poběžovicemi byla zřízena náhradní autobusová doprava. Omezení provozu by podle Českých drah mělo trvat do osmi hodin večer. 

AKTUALIZACE:
     V původní verzi článku jsme nemohli uveřejnit informace o zemřelé osobě, protože policie musí vždy nejprve vyrozumět rodinu prostřednictvím krizového interventa a teprve pak můžeme uveřejnit základní informace.
     Nyní tedy již můžeme uvést,
že se jedná o mladíka narozeného v roce 1994. Policie dále uvedla, že podle dosud zjištěných informací skutečně tragickou událost šetří jako možnou sebevraždu.

Foto ilustrační