Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Do chatky se zloděj vrátil hned dvakrát

Vloupání v chatové oblasti v Plzni - Liticích šetří policie

7. ledna 2021 10:30 , aktualizace 11:02

Krádež Vloupání

     Policisté se zabývají nahlášeným případem krádeže, ke které došlo v chatové oblasti v Plzni - Liticích v době mezi úterým 5. ledna a včerejškem.
     "Zloděj si vyhlédl jednu z tamních chatek, do které vnikl přes nezajištěné okno, chatku prohledal a odcizil z ní televizor za bezmála 4 000 korun. Poté s lupem z místa odešel," popsala tisková mluvčí policie s tím, že se v krátké době jedná již o druhý útok na tuto chatku.
     V prvním případě se koncem loňského roku někdo pokusil do chatky vloupat rozbitím skleněné výplně okna, ale nic neodcizil. Ve druhém, výše popsaném případě pachatel použil vzniklý otvor ve skleněné výplni okenice, kterou si majitelé nestihli zajistit a do chatky se vloupal.
      Policisté zjišťují veškeré okolnosti případu, ohledali místo činu a provedli zadokumentování i fotodokumentaci místa. Ve věci pak zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a trestného činu porušování domovní svobody, kdy po pachateli a odcizené věci pátrají.

Foto ilustrační

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.