Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Celé video řádění gangu

Tito pachatelé se do vydrancované prodejny dokonce vraceli opakovaně

13. dubna 2021 19:08 , aktualizace 20:04

Krádež Vloupání

     Dnes jsme informovali o doslova neuvěřitelném vloupání, nebo spíš vyrabování prodejny Hardsoft v Rokycanech. Po vydání článku se nám podařilo získat video, na kterém je zachyceno všech pět pachatelů.

     V noci z neděle na pondělí došlo v Rokycanově ulici v Rokycanech k vloupání do prodejny elektroniky Hardsoft. Podle našich informací se zloděj do prodejny vloupal kolem jedenácté hodiny večer, kdy zakryl venkovní bezpečnostní kameru, vylomil zámek, vnikl dovnitř a odnesl si plnou tašku mobilních telefonů a notebooků. Další dvojice zlodějů prodejnu navštívila kolem druhé hodiny ráno a další dva zloději pak z prodejny odnesli další zboží kolem půl páté ráno.

     Celkem pět pachatelů si tedy z prodejny odneslo asi šestnáct nových notebooků, pětadvacet mobilních telefonů a velké množství dalšího příslušenství. Zloději se dokonce nezaměřovali jen na nové zboží, ale brali doslova vše, co jim přišlo pod ruku, včetně dalších přístrojů, které zde zanechali zákazníci na servis. Krom obrovské škody na majetku tak zloději způsobili mnoha lidem i ztrátu osobních údajů a dat, jako jsou například fotografie a videa, jež mohou být pro některé i nenahraditelnou vzpomínkou.

      Tisková mluvčí policie nám potvrdila, že kriminalisté se intenzivně zabývají vloupáním do prodejny elektroniky a ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, ale uvedla, že jakékoli bližší podrobnosti není možné vzhledem k rozpracovanosti případu v tuto chvíli uvést ani potvrdit.

     Ráno, když bylo vloupání majitelem zjištěno, na místo vyjeli policisté, kteří zajistili maximální množství stop i kamerové záznamy a protože za obchodem byly nalezeny uschované části oblečení jednoho ze zlodějů, byl povolán i psovod se služebním psem.


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.