Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Příprava veliká, úspěch však pražádný

Vloupání si pečlivě připravil, úspěch ho ale nečekal

9. listopadu 2021 14:12 , aktualizace 14:12

Vandalství Vloupání

     V neděli po osmé hodině večer se k domu v ulici V Podlesí v Radčicích vydal zatím neznámý pachatel, který si zřejmě začal dům připravovat k vloupání. Na místo přijel autem a krátkou obhlídkou lokalizoval několik kamer bezpečnostního okruhu. K těm se mu podařilo přiblížit mimo úhel záběru a zastříkat jejich optiku barevným sprejem, čímž si chtěl dle všeho připravit prostor na návštěvu později v noci. Z místa totiž ihned po zabarvení kamer odjel. 


     Co ale zloděj netušil bylo, že již zaslepením kamer spustil poplach, po kterém na místo vyjeli krom majitele domu i policisté. Ti po příjezdu k domu zajistili veškeré dostupné stopy a případem se i nadále zabývají.
     Paradoxem celé události je, že i kdyby se zloději vloupání do domu podařilo, čekalo by ho velké zklamání, dům je totiž naprosto vyklizen a připraven k prodeji. Majiteli ale i tak poškozením kamer a domu způsobil škodu ve výši kolem deseti tisíc korun.


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.