Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zloději se za kořistí doslova prokopali

O pomoc při pátrání po ukradeném nářadí prosí oběti vloupání v Dýšině

18. listopadu 2022 10:01 , aktualizace 10:02

Krádež Vloupání

     S prosbou o pomoc i varováním pro spoluobčany se na nás obrátila čtenářka, jejíž rodiče okradli v Dýšině, což je obec nacházející se osm kilometrů severovýchodně od Plzně:

Dobrý den,
     v úterý 15. listopadu byla našim rodičům vykradena garáž v Dýšině v Jižní ulici. Zloději zde pronikli do garáže nikoli vraty, zde by totiž neuspěli, protože před garáží je 
permanentně nacouvané auto, ale přímo se do ní prokopali.
     Zloději rozkopali zazděnou díru, kde bylo původně okno, shodili na zem kovové regály na vnitřní straně zdi a otvorem vlezli dovnitř.
     Z garáže pak odcizili podlahářské nářadí a stroje za statisíce korun, fotografie části ukradeného nářadí přikládám.
     Chtěli bychom apelovat na naše spoluobčany, aby byli více obezřetní, aby častěji kontrolovali svůj majetek a aby ho případně dostatečně zabezpečili, vzhledem k tomu, že toto není poprvé a bohužel krádeží zde a v blízkém okolí přibývá. Avšak ani to není občas dost. 

     Vloupáním se samozřejmě zabývá policie a my bychom chtěli moc poprosit i předem poděkovat za případné informace, které by vedly k nalezení odcizených věcí. 

                                                           S pozdravem (jméno pisatelky má redakce k dispozici)


 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.