Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zloděj byl zadržen při útěku

Perfektní práce strážného překazila vloupání

Autor: Karel Aleš pondělí 4. března 10:42 , aktualizace 11:01

Vloupání Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     V noci z pátku na sobotu těsně po jedné hodině přišel na pult centrální ochrany bezpečnostní služby HLS signál o narušení elektronicky střeženého objektu v Malé ulici v Plzni. Pracovník výjezdové skupiny byl na místě během několika málo minut a právě když přijížděl k místu, uviděl muže, který zrovna vyskakoval z přízemního okna jedné z provozoven ve střeženém objektu a začal utíkat.

     Prchající pachatel utíkal přes ulici Sady 5. Května, Tyršovo, až k budově Krajského soudu v Kamenické ulici, kde jej strážný z výjezdové skupiny dostihl, zpacifikoval a zadržel do příjezdu hlídky policie. 

     Při následné prohlídce objektu byly zjištěny poškozené dveře několika kanceláří a bylo zjištěno, že pachatel odcizil jak nalezenou hotovost, tak například i bundu.

     "Můžeme potvrdit, že došlo k vloupání do provozovny a na místě byl ostrahou zadržen podezřelý muž narozený v roce 1987," potvrdila nám tisková mluvčí policie.


 




Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.