Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

"Moc děkuji! Díky Vám s námi babička může být i tyto Vánoce!"

Jeden telefonát a následná skvělá práce záchranářů i lékařů uchránila další lidský život

22. prosince 2022 19:36 , aktualizace 19:41

Záchranáři Záchrana života

     Do redakce nám dnes přišlo poděkování určené neznámé ženě, záchranářům ZZS a lékařům plzeňské Fakultní nemocnice za další zachráněný lidský život 

Dobrý den,
     obracím se na Vás s prosbou o vydání tohoto poděkování neznámé ženě. V sobotu 12. prosince kolem druhé hodiny odpoledne zavolala tato žena rychlou záchranou službu v Rabštejnské ulici v Plzni naší mamince, manželce a zároveň už i babičce, která upadla a v danou chvíli byla v bezvědomí. Bez její prvotní pomoci mohlo vše skončit fatálně.
     Dále velké poděkování patří záchranářům, doktorům a jejich týmům z Fakultní nemocnice Lochotín a oddělení JIP interní Fakultní nemocnice Bory za skvěle odvedenou práci.        
                                              Za celou rodinu ještě jednou všem děkuji, L. K.

     My jsme se na případ samozřejmě zeptali tiskových mluvčích Zdravotnické záchranné služby i Fakultní nemocnice Plzeň: 

     "Poděkování nám samozřejmě udělalo radost a jsme velice rádi, že vše nakonec dobře dopadlo. Na místě tenkrát zasahoval náš inspektor provozu, sanitka i vůz s lékařem a paní jsme ve vážném stavu transportovali do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedla nám mluvčí záchranářů s tím, že poděkovaní samozřejmě předá všem, kteří na místě zasahovali.

     "Tak milé řádky nás vždy moc potěší a v předvánočním čase je naše radost o to větší, že si někdo udělá ve všem tom shonu čas, poděkování napíše a pošle," doplnila mluvčí Fakultní nemocnice Plzeň a stejně jako její kolegyně ze záchranné služby přislíbila, že poděkování samozřejmě na příslušné oddělení předá.

     Na závěr obě mluvčí požádaly, abychom určitě do článku připojili, že pacientce, celé její rodině i všem našim čtenářům přejí pevné zdraví, štěstí i pohodové Vánoce.

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.