Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Když prodáváš marihuanu, dej pozor komu!

Recidivista skončil v poutech a soud rozhodoval o jeho vazbě

4. července 2019 14:26 , aktualizace 18:17

Drogy Vazba Zadržení pachatele


     Hodně špatný den měl, podle našich zdrojů několikrát za majetkovou trestnou činnost soudně trestaný recidivista, momentálně částečný bezdomovec, který byl v posledním případě odsouzen ke 300 hodinám veřejně prospěšných prací, které ještě ani nezačal vykonávat. Aby získal peníze, rozhodl se v úterý 2. července ráno, že prodá nějakou marihuanu.
     Muž si tedy vytipoval možného kupce a s nabídkou prodeje trávy ho oslovil. Výběr kupce se ale bezdomovci hrubě nezdařil.  Osloveného muže, podle našich informací pracovníka plzeňské bezpečnostní služby, nabídka pytlíčku příliš nenadchla. "Muž na nabídku reagoval se slovy, jestli to myslí vážně a následně začal na mobilním telefonu vytáčet číslo 158. Třicetiletý dealer z Tachova se dal ihned na útěk, ale devětadvacetiletý strážný ze severního Plzeňska neváhal, muže dostihl a zadržel," popsala tisková mluvčí policie.
      Neúspěšný prodejce, který skončil v poutech, se sice vymlouval, že peníze potřeboval na snídani a pytlík trávy koupil včera,  ale moc mu to nepomohlo a bude se zpovídat z distribuce omamných a psychotropních látek, 

     "Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," doplnila mluvčí policie a dnes policisté také muže před soudce předvedli a ten návrh akceptoval.

Foto: PČR

 


Bezpečnostní služba Sany Guard

Ostraha objektů • Pult centralizované ochrany • Montáže EZS a EPS • Patrolovací služba • Přeprava finančních hotovostí a cenin • Pořádková služba • Poradenská služba v oblasti zabezpečení osob a majetku • Recepční a úklidové služby.