Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jeden utíkal, druhý se plazil pod auto

Dvěma mužům se zachtělo autodílů, ale platit nechtěli

29. srpna 2019 09:48 , aktualizace 09:48

Alkohol Městská policie Vloupání Zadržení pachatele

     V noci z úterý na středu kolem jedné ráno zadrželi strážníci městské policie dva pachatele podezřelé z vloupaní na oplocené parkoviště Správy veřejného statku na Regensburské ulici v Plzni.
     Pachatelé nejprve udělali díru do plotu, pak vnikli na parkoviště a zde se zřejmě snažili krást autodíly, ale v tom jim již zabránila hlídka městské policie. Strážníky na místo vyslal jejich kolega dohlížející na městský kamerový systém, když si všiml dvou osob, které do tohoto objektu vnikly neoprávněným způsobem.
     "Po kontrole objektu obestoupili strážníci parkoviště ze dvou stran. Hlídka MP dostala informaci z městského kamerového systému, že se jedna z osob nachází uprostřed objektu. Strážník uvnitř objektu během vizuální kontroly pomocí svítilny osvětlil muže, který se dal na útěk. Strážník utíkajícího muže několikrát vyzval zákonnou výzvou, „Stůj jménem zákona“, avšak s negativním výsledkem. Z objektu parkoviště muž vyběhl skrz plot, kde byl zadržen dalším strážníkem.
     Protože byl muž důvodně podezřelý ze spáchání trestného činu, byl omezen na osobní svobodě a byla mu přiložena služební pouta. Na místo se dorazila další hlídka MP a strážníci nalezli druhého muže se schovávat pod zaparkovaným vozidlem,"
popsala podrobně zákrok mluvčí městské policie.
     Následně byl i tento muž z důvodu podezření ze spáchání trestného činu omezen na osobní svobodě a strážníci vyvedli oba zadržené muže z objektu. Oba byli předáni do rukou policistů k dalšímu šetření.

Foto: MP

 


Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.