Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Pachatelé byli chyceni přímo při činu

Majetek obyvatelům domu zachránila pohotová reakce procházejícího svědka

5. prosince 2023 17:31 , aktualizace 17:31

Krádež Policie Zadržení pachatele

Partner článku – Toyota Dolák


      V sobotu 2. prosince kolem půl deváté večer si náhodný kolemjdoucí všiml dvou mužů, kteří oknem lezli do rodinného domu v Lesní ulici v Plzni na Doubravce.

      Svědek pohotově na podezřelé jednání upozornil policii a na místo ihned vyrazilo několik hlídek. Příjezd policistů zloděje vyplašil, takže se i s lupem pokusili utéct, to se jim ale nepodařilo a za použití donucovacích prostředků byli zadrženi.
      Když byli oba zloději v poutech, ukázalo se, že díky svědkově pohotové reakci stačili z domu ukrást pouze jedny boty a hasicí přístroj.

      "Policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody dvěma můžu ve věku 26 a 29 let. V případě prokázání viny jim hrozí až dva roky odnětí svobody," uvedla k případu tisková mluvčí policie.

Foto ilustrační

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.