Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Recidivista opět dopaden

Pachateli nyní hrozí až tři roky vězení

26. ledna 2023 10:37 , aktualizace 10:40

Krádež Vloupání Zadržení pachatele

     Kriminalisté ve spolupráci s policisty od začátku letošního roku pátrali po neznámém pachateli, který se vloupal do prodejny v Třemošné. 

     "Zloděj odstranil mříž okna prodejny, okno vypáčil a vnikl jím do vnitřních prostor prodejny, odkud odcizil motorovou pilu, fukar na listí, křovinořez, vysavač, upínací pás a prodlužovací kabel. Celková škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 22 500 korun a škoda na okně byla vyčíslena na 1 tisíc korun," popsala vloupání tisková mluvčí policie.

     Důkladným šetřením se policistům podařilo případ objasnit a zadržet pachatele.
     "V posledních dnech policisté sdělili šestatřicetiletému muži podezření ze spáchání trestného činu Krádež," doplnila mluvčí policie s tím, že podezřelý kradl, i když byl trestním příkazem Okresního soudu Plzeň - město odsouzen v červenci 2022 pro stejný trestný čin k podmíněnému trestu v délce trvání deset měsíců se zkušební dobou do října 2023.
     Nyní muži hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky.

Foto ilustrační

TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost