Foto

Zemina zavalila dva dělníky

K dnešní dopolední nehodě při výkopových pracích vyjížděly všechny záchranné složky

31. srpna 2023 12:40 , aktualizace 12:40

Hasiči Záchranáři


     Dnes po půl desáté dopoledne došlo v Benešově ulici v Domažlicích, kde je rekonstruován asfaltový povrch, k sesuvu zeminy a zasypání dvou pracovníků. Dvěma mužům pracujícím ve výkopu po stržení asfaltového povrchu zemina zasypala nohy po kolena, velkou vahou je stlačila a uvěznila je.

     Na místo vyjely všechny záchranné složky, oba muže se podařilo vyprostit a do péče si je převzali záchranáři, podle našich jednoho se zlomeninou nohy a druhého se zhmožděninami obou nohou. "Muže narozené v letech 1961 a 1968 jsme transportovali na Urgentní příjem nemocnice v Domažlicích," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Zabýváme se nehodou, ke které došlo při výkopových pracích. Oba muži se podrobili dechovým zkouškám na alkohol, muž narozený v roce 1961 měl výsledek zkoušky pozitivní s hodnotou 0,27 promile, muž narozený v roce 1968 měl výsledek zkoušky negativní," doplnila mluvčí policie s tím, že příčina události je dále v šetření.

Foto: Hasičský zpravodaj Michal Holý

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!