Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Řidička porušila téměř vše, co mohla

Drogy - ano, alkohol - ano, řidičák - ne, pojištění - ne

4. října 2021 14:16 , aktualizace 14:49

Alkohol Drogy

     Včera před sedmou hodinou večer v Dolním Staňkově policisté zastavili a kontrolovali řidičku s vozidlem značky Peugeot 206. Ukázalo se, že žena porušila téměř vše, co mohla. "Třiatřicetiletá žena ze Sušicka při kontrole nepředložila doklady potřebné k řízení motorového vozidla. Test na návykové látky měla pozitivní na konopí i pervitin a navíc provedená dechová zkouška byla u řidičky pozitivní s výsledkem měření 0,88," popsala tisková mluvčí policie s tím, že policisté dále zjistili, že žena vůbec nevlastní řidičské oprávnění a na vozidlo není sjednáno povinné pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidlem.
     Policisté ženu převezli do zdravotnického zařízení v Sušici, kde se podrobila lékařským vyšetřením i odběrům biologických materiálů, a případem se dále zabývají.

O pouhou hodinu později havaroval v Plzni těžce opilý řidič, psali jsme zde:

Těžce opilý a velmi arogantní řidič skončil v poutech

Těžce opilý a velmi arogantní řidič skončil v poutech

03. 10. 2021, 21:07, aktualizace 04. 10. 2021, 13:28

Se 3,24 promile alkoholu a zákazem řízení havaroval na vjezdu do Plzně

Foto ilustrační

Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.