Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Potřebuju další perníček!"

Polosvlečená žena bez jedné boty se válela před bývalým hotelem CD

14. února 2022 08:31 , aktualizace 08:47

Alkohol Drogy Městská policie

     Řidič převozové sanitky firmy Sanitar jedoucí z Lochotína do centra Plzně si včera kolem desáté hodiny večer před ubytovnou v bývalém hotelu CD všiml na chodníku ležící polosvlečené ženy s pouze jednou botou. Muž samozřejmě zastavil, aby ženě pomohl, ale zjistil, že jeví silné známky opilosti a dle všeho i intoxikace drogami.

      Protože se mu nedařilo ženu probrat, přivolal muž na místo strážníky městské policie. Ti okamžitě poznali, že se jedná o jim dobře známou ženu, která se podobného jednání nedopustila poprvé.

      Strážníci sice ženu probrali, ale se zlou se potázali. Žena střídavě cosi ječela nebo se pokoušela napadnout dva přihlížející muže, ale se strážníky nekomunikovala a opakovaně padala na zem.
     Podrobit se dechové zkoušce nezvládala, respektive vůbec nechápala, co po ní strážníci chtějí. Když pak začala hulákat, že "potřebuje další perníček", bylo vše jasné.

     "Ženu narozenou v roce 1988 jsme umístili na protialkoholní záchytnou stanici," uvedla tisková mluvčí strážníků.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.