Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

V Plzni u Rondelu byla přepadena žena

Policisté prověřují veškeré okolnosti případu a po pachateli samozřejmě intenzivně pátrají

24. října 2022 18:05 , aktualizace 18:39

Napadení Nehody

     V noci ze soboty na neděli kolem desáté hodiny došlo v Plzni k přepadení ženy nedaleko podchodu pod Karlovarskou třídou ústícímu k ulici Pod Vinicemi, přímo proti čerpací stanice Shell. Zatím neznámý muž měl na ženu zaútočil zezadu a způsobit jí zranění. Ženě se naštěstí podařilo pachateli utéct na tramvajovou zastávku Pod Záhorskem a přivolat si pomoc.


     Na místo vyjeli záchranáři, kteří si zraněnou ženu narozenou v roce 1978 převzali do péče a transportovali ji do Fakultní nemocnice. Podle mluvčí záchranné služby žena utrpěla naštěstí jen lehčí zranění.
     Policisté prohledali okolí místa útoku a byl povolán i psovod se psem, pachatele se ale bohužel nalézt nepodařilo.

     Mluvčí policie nám k případu uvedla, že policisté se případem napadení ženy intenzivně zabývají, ve věci zahájili úkony trestního řízení, v současné době prověřují veškeré okolnosti případu a po pachateli samozřejmě dál pátrají.

     Během šetření tohoto případu přímo před zraky policistů došlo na Karlovarské třídě i k dopravní nehodě, při které řidič vozu taxi zřejmě víc sledoval zasahující policisty, než provoz před sebou, a zezadu narazil do převozové sanitky stojící před ním na semaforu. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění a policisté ji vyřešili na místě v příkazním řízení. 


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.