Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

ZETCOMP dokáže uzdravit váš počítač

Představujeme nového partnera Krimi - Plzeň

4. září 2017 20:19 , aktualizace středa 26. září 08:52

     Každý z uživatelů počítače zná okamžik, kdy jeho technika vypoví službu. Většinou stačí restart, ale někdy je to jen marný pokus a pak je potřeba, aby nastoupil odborník. Pak už totiž většinou nepomůže nikdo z okolí, příbuzných nebo kamarádů. Je to stejné jako s nemocí, bylinkový čaj nebo prášky na bolest z domácí lékárničky nepomohou a musí přijít skutečný lékař.

     Takovým doktorem pro PC a výpočetní techniku celkově, je firma ZetComp, která se stala novým partnerem Krimi - Plzeň. Zdejším šéflékařem počítačů je Filip Koželuh, který se v operačních systémech, střevech počítačů, notebooků a dalších zařízení se vyzná dokonale. Stejně tak zvládá opravy, údržbu a servis PC, dokáže montovat bezpečnostní kamery, zvládá poradit s tolik diskutovanou elektronickou evidencí tržeb a velmi rád vám dokáže pomoci s výběrem nového počítače nebo periferie, tedy nezbytných doplňků.
     Jeho firma sídlí v Plzni - Bolevci na adrese Komenského 1080/89 se vstupem ze strany od obchodního centra Atom.

Filipa jsme se samozřejmě zeptali, co ho k této činnosti přivedlo:
     "Je to především tím, že mě počítače provází od školního věku. Samozřejmě, že jako jiné děti jsem seděl poměrně dlouho u počítačových her, a protože jsem neměl dostatek peněz na velké herní zařízení, dost často jsem v té době řešil reinstalace a hlavně si postupně svůj počítač doplňoval o nová výkonnější zařízení, aby zvládal hrát i výkonově náročnější hry. To vše za co nejnižší náklady."
     Firma ZetComp není na trhu nová. Dříve se firma specializovala také na výpočetní techniku, ale spíše z pohledu bezpečnostních kamer a podobně. V té době sídlila na Slovanech. „Velmi často se mi stávalo, že se na mne obraceli zaměstnanci z okolních firem, že potřebují co nejrychleji opravit nefunkční notebook nebo počítač“, povídá o začátcích zakladatel firmy Filip Koželuh a dodává „nezřídka jsem dlouho do noci hledal řešení a uváděl výpočetní techniku do chodu, protože mi bylo jasné, že například finanční poradce nebo realitní makléř je na PC závislý a závisí na něm i jeho podnikání.“ 
     Proto i nyní firma ZetComp nabízí svým zákazníkům expresní služby, pro jejich porouchanou výpočetní techniku klidně přijedou po Plzni a okolí do 24 hodin a v co nejkratším čase jí také opraví. "Říká se, že čas jsou peníze a ty ZetComp tím pádem dokáže šetřit," odpověděl Filip na naší otázku, proč by se naši čtenáři měli obracet právě na něj.