Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Opilý cizinec napadl a zranil několik lidí

Při útoku utrpělo několik osob zranění v obličeji a jednoho muže museli záchranáři transportovat do nemocnice

Autor: Karel Aleš pondělí 15. dubna 17:26 , aktualizace 18:16

Alkohol Cizinci Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     V noci ze soboty na neděli kolem půl čtvrté ráno došlo na náměstí v Domažlicích před prodejnou kebabu ke konfliktu, během kterého bylo opilým cizincem napadeno a zraněno několik lidí.


     Podle svědků zde měl Rumun začít bezdůvodně napadat a bít kolemjdoucí, přičemž několika lidem způsobil poranění v obličeji a jeden muž musel být dokonce transportován k lékařskému ošetření zřejmě s otřesem mozku. "Muže narozeného v roce 1999 jsme transportovali na Urgentní příjem nemocnice v Domažlicích," upřesnila nám mluvčí záchranářů.

     Agresivního a opilého útočníka mezitím dopadli přivolaní policisté. "Podezřelý muž narozený v roce 1991 měl opakovaně napadat několik osob, policisty byl zajištěn a podrobil se dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivně s výsledkem 1,4 promile. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví," sdělila nám tisková mluvčí policie s tím, že policisté se případem dále intenzivně zabývají.

Video čtenář

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.