Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Silně opilý řidič způsobil nehodu

Muž po nehodě nadýchal přes dvě promile

Autor: Karel Aleš pondělí 25. března 18:20 , aktualizace středa 27. března 11:47

Alkohol Nehody

Partner článku – dokrabic.cz


     Včera po čtvrté hodině odpoledne došlo v Plzeňské ulici ve Stříbře k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného muže.

     "Muž narozený v roce 1996 byl s lehčím zraněním transportován do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli nám záchranáři.

     "Řidič vozidla Opel narozený v roce 1982 jel v obci Stříbro po sil. č. II/605 a podle dosud zjištěných informací při projíždění pravotočivé zatáčky vjel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde levou přední částí narazil do levé zadní části protijedoucího vozidla Ford. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče vozidla Opel policisté zjistili 2,29 promile alkoholu," doplnila mluvčí policie s tím, že se policisté přesnou příčinou a okolnostmi nehody dále zabývají.

Foto: HZS

 


dokrabic.cz

Jsme přepravní a vyklízecí společnost, která nabízí své stěhovací služby po celé České republice. Zejména se zaměřujeme na vyklízení bytů, stěhování domů nebo provozoven a bourání objektů. Vykupujeme interiérové nebo exteriérové vybavení a techniku.