Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vzteklý nešikovný zloděj se pomstil na dveřích obchodu

Strážníci zadrželi teprve šestnáctiletého mladíka podezřelého ze spoluúčasti

12. července 2023 18:29 , aktualizace 18:29

Krádež Městská policie Vandalství


      Na městskou policii se včera v půl třetí odpoledne obrátil personál večerky na Americké třídě v Plzni, že v jejich obchodě trojice zlodějů chtěla ukrást několik čokolád. Prodavač zloděje chytil, ukradené zboží jim zabavil a vykázal je ven z obchodu. Tím mohlo vše skončit, jenže jeden ze zlodějů ponížení z nepodařené krádeže neunesl a frustraci si vybil na prosklených dveřích, které rozbil. Poté trojice z místa utekla.

     Strážníci dorazili na místo a po vyhodnocení, že zde mohlo dojít k trestnému činu, celou věc předali Policii ČR. Samozřejmě si ale z kamerových záznamů zjistili podobu všech tří pachatelů a právě díky tomu si cestou zpět na základnu při projíždění náměstí Republiky všimli mladého muže, který kamerovým záznamům odpovídal.

     "Strážníci mladíka zastavili a ten jim sám sdělil, že byl skutečně přítomen u celé situace. Po jeho ztotožnění se ukázalo, že je mu teprve 16 let a byl předám policii k dalším úkonům," uvedla tisková mluvčí Městské policie.

     "Případem se dále zabýváme a v současné době čekáme na vyčíslení výše škody," doplnila mluvčí policie.

Foto KP a MP

 




Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.