Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

S dostatkem alkoholu to jde i po třech

Silně opilý řidič na sebe policisty upozornil oblakem jisker

22. dubna 2020 17:07 , aktualizace 17:31

Alkohol

     Opravdu neobvyklý pohled čekal ve středu 15. dubna kolem půl desáté večer policisty, kteří prováděli hlídkovou činnost v blízkosti průmyslového areálu Vysočany na Tachovsku.
     Na silnici si všimli vozu Škoda Felicia Pick-up, jedoucího doslova v oblaku jisker. Jeho řidič totiž jel bez pravé přední pneumatiky po disku. Řidič vozidla krátce na to sám vozidlo zastavil a tak policisté provedli jeho kontrolu.
     "Policisté vyzvali čtyřiapadesátiletého muže k předložení potřebných dokladů k řízení a provozu vozidla. Muž u sebe ani jeden z dokladů neměl a však policisté s ohledem na svojí osobní znalost věděli že se jedná o místního muže. Z jeho projevu bylo  zřejmé že bude pod vlivem alkoholu a tak policisté vyzvali muže k dechové zkoušce. Přístroj při ní naměřil hodnotu přes 1,5 promile alkoholu," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že muž svou netradiční jízdu zdůvodnil tím, že zřejmě při cestě z Čečovic, kdy jel mimo jiné po polních a lesních cestách, se mu poškodilo kolo, a protože neměl rezervní, rozhodl se do Vysočan dojet po ráfku.
     Muž byl převezen na lékařské vyšetření a odběr krve. Borští policisté se případem i na dále zabývají a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: PČR

 


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.