Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Kamion na Slovanech srazil a na místě usmrtil chodkyni

Starší žena přecházela mimo přechod a vešla přímo před přijíždějící vozidlo

4. prosince 2020 10:50 , aktualizace 12:51

Doprava Nehody Smrt

     Po ranní tragédii ve Skvrňanech bohužel dnes dopoledne došlo v Plzni k další, nyní na Slovanech.


     Po desáté hodině dopoledne v Částkově ulici, u obchodu Penny, nedaleko přechodu pro chodce, kamion srazil a na místě usmrtil starší chodkyni, jdoucí dle všeho z nákupu. Žena vstoupila do vozovky mimo přechod pro chodce, mezi zastávkami MHD a vešla přímo před přijíždějící kamion, jehož řidič již neměl sebemenší možnost střetu zabránit. Tělo ženy skončilo pod koly kamionu, takže utrpěla fatální zranění neslučitelná se životem.
     Na místo samozřejmě okamžitě vyrazily všechny záchranné složky, ale ženě se již samozřejmě nedalo pomoci a lékař musel konstatovat její smrt. Policisté uzavřeli celou ulici od kruhového objezdu s Lobezskou až po kruhový objezd s náměstím Generála Píky a na místě nyní probíhá šetření nehody.
     Na místo přijel výjezd kriminální policie i koroner, kriminalisté převzali vyšetřování a koroner ohledal tělo.

Aktualizace: 

     "Nákladní vozidlo se zde střetlo se sedmdesátiletou chodkyní, která přecházela vozovku mimo přechod pro chodce. Bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehla. Dechová zkouška u 46leteho řidiče kamionu byla s negativním výsledkem. Příčina dopravní nehody je v šetření," uvedla nám tisková mluvčí policie.

     Místo by již v tuto chvíli mělo být průjezdné.