Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Pomozte prosím Vojtíškovi a Filípkovi

Jak dvěma malým uplakaným klukům ze Vstiše vysvětlit, že je někdo okradl?

5. března 2021 18:26 , aktualizace 18:26

Krádež Pátrání

     O pomoc s pátráním po ukradených věcech by Vás naším prostřednictvím chtěla požádat maminka dvou malých a nyní i moc smutných kluků:

Dobrý den,
     chtěla bych Vás moc poprosit o pomoc za mé dva kluky. V noci ze soboty na neděli 28. února se nám někdo na zahradě domu ve Vstiši vloupal do přístavku, ze kterého nám odcizil nejen horské kolo Cube LTD SL 29 číslo rámu 52639-26-W0W24498ETGL, ale hlavně čtyřkolku KXD Moto 125ccm černo-bílo-oranžové barvy, kterou mí dva synové, Vojta a Filip, dostali loni k Vánocům.
     Nevím jak dvěma uplakaným malým chlapcům vysvětlit, že jejich milovanou čtyřkolku nějaký cizí člověk ukradl a už jí zřejmě nikdy neuvidí. Chtěla bych proto všechny poprosit o pomoc. 
     Zloději zřejmě čtyřkolku odvezli na vleku nebo v dodávce a museli určitě být minimálně dva, jinak by čtyřkolku nezvládli naložit. Kdybyste někdo věděl, kde se ukradená čtyřkolka nebo kolo nachází, nebo je viděl někoho prodávat, kontaktujte prosím policii.
                               Za oba chlapce za pomoc předem moc děkuji. 

     Tisková mluvčí policie nám potvrdila, že se případem vloupání zabývá a doplnila, že ve Vstiši zloději řádili i v neděli kolem půl deváté večer, kdy došlo k vloupání do místní restaurace, odkud bylo odcizeno větší množství sladkostí a lihovin v hodnotě přes jedenáct tisíc korun.

Foto čtyřkolka originál, foto kola ilustrační - stejný typ a barva

 



     

Delta Plzeň

Kamerové i zabezpečovací systémy, bezpečnostní a solární fólie, protipožární systémy. Osvědčený dodavatel systémů od projektu přes realizaci až po připojení na pult centralizované ochrany bezpečnostní služby nebo hasičů.