Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička kamionu smetla vůz muže, který právě měnil pneumatiku

K nehodě vyjížděly všechny záchranné složky a dálnice musela být uzavřena

Autor: lr úterý 6. února 09:45 , aktualizace 10:09

Dálnice Doprava Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     Včera kolem poledne došlo na dálnici D6 ve směru z Karlových Varů do Sokolova za sjezdem do Lokte k dopravní nehodě, během které kamion narazil do osobního vozu jehož řidič právě měnil pneumatiku.

     Z místa bylo hlášeno zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a dálnice byla uzavřena.

     Hasiči zajistili prostor a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného řidiče osobního vozu, který byl po ošetření na místě transportován do nemocnice.

     "K nehodě mělo dojít tak, že si sedmačtyřicetiletá řidička kamionu jedoucí ve směru z Karlových Varů do Sokolova všimla při pravém kraji komunikace odstaveného vozidla značky Volkswagen, u kterého šestadvacetiletý řidič na straně spolujezdce měnil poškozenou pneumatiku.
     Řidička chtěla přejet do levého jízdního pruhu, aby se vozidlu mohla vyhnout, přičemž se zřejmě lekla vozidla, které jí již předjíždělo. Poté přejela zpět do pravého jízdního pruhu, kde narazila do odstaveného automobilu,
" uvedl nám k nehodě tiskový mluvčí policie s tím, že policisté u obou řidičů provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem a nehodou se nadále zabývají. 

Foto: PČR, HZS

Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.