Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dopravní nehoda - dítě vběhlo přímo před přijíždějící auto

Veliké poděkování patří svědkovi nehody, který dítěti poskytl první pomoc

Autor: Karel Aleš neděle 26. května 13:04 , aktualizace pátek 14. června 14:29

Doprava Nehody

Partner článku – www.rb.cz


     Dnes v půl jedné odpoledne došlo ve Spáleném Poříčí k dopravní nehodě, během které osobní auto srazilo dítě.

     Podle svědků mezi prvními na místo přispěchal muž s plně vybaveným záchranářským batohem a poskytl malému, asi osmiletému chlapci první pomoc. Samozřejmě zároveň s tím další svědci nehody volali záchranáře.

     "Zraněného chlapce jsme si převzali a transportovali jsme ho na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedli nám záchranáři s tím, že chlapec měl velké štěstí a zasáhlo ho pouze zrcátko vozu. Záchranáři také ocenili práci svědka, který se o dítě na místě postaral, mělo se jednat o příslušníka Vězeňské služby ČR, který měl ve svém vozidle plně vybavený záchranářský batoh.

     Podle informací z místa mělo k dopravní nehodě dojít tak, že chlapec zřejmě bez rozhlížení vběhl na vozovku přímo před přijíždějící auto. Okolnosti nehody ale v tuto chvíli stále ještě šetří policisté, takže oficiálně můžeme pouze uvést, že u řidiče policisté vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

 

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!