Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Silně opilý řidič nezvládl řízení

Po nárazu do betonových bloků muž nadýchal přes dvě promile

neděle 7. ledna 15:52 , aktualizace 15:52

Alkohol Hasiči Nehody Policie


     V noci na dnešek kolem půl páté došlo na silnici mezi Dobřany a Šlovicemi k dopravní nehodě, během které osobní vůz narazil do betonových bloků.

     Na místo vyjeli profesionální i dobrovolní hasiči, kteří zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny pomocí sorbentu.

     Policisté mezitím zjišťovali, jak k nehodě došlo. Ukázalo se, že řidič, který měl velké štěstí a z nehody vyvázl bez zranění, neměl za volantem co dělat.

     "Řidič narozený v roce 1990 jel s vozem Peugeot 306 od Dobřan, při odbočováni vlevo nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do betonových bloků. Následně se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivně s výsledkem přes dvě promile," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že se policisté okolnostmi nehody dále zabývají.

Foto: Hasiči

 



Dluhopisy

Porazte inflaci s Dluhopisy - Investujte do tavedených firem a ochraňte své úspory. Nejvíce korporátních dluhopisů s notářským zápisem o přímé vykonatelnosti. Nakupujte dluhopisy zdravých českých firem na nejstarší dluhopisové platformě. Nízké minimální investice. Přední informační servis.