Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Opilý řidič s vozem vymetl příkop

Zdemolované auto zůstalo stát uprostřed silnice a řidič skončil v nemocnici

27. června 2022 15:33 , aktualizace 15:36

Alkohol Nehody

      V sobotu krátce před druhou hodinou odpoledne došlo na silnici II/93 mezi Kladruby a obcí Skapce nedaleko dálničního podjezdu k dopravní nehodě.

      Řidič při nehodě utrpěl zranění a na místo proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor a provedli protipožární opatření, zraněného muže si do péče převzali záchranáři, kteří ho po ošetření na místě transportovali do nemocnice. Policisté v průběhu šetření příčin nehody zjistili, že byl řidič opilý.

     "Řidič narozený v roce 1993 jel s vozidlem Škoda Octavia od obce Zhoř na Kladruby. Z dosavadního šetření vyplývá, že při projíždění levotočivé zatáčky nezvládl řízení a vyjel vpravo mimo vozovku do silničního příkopu odkud bylo vozidlo po nárazu odraženo zpět na silnici," popsala tisková mluvčí policie.
      "Muž se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivní s výsledkem přes 1,2 promile," doplnila mluvčí policie s tím, že při ohledání vozu policisté navíc zjistili, že má vůz propadlou technickou kontrolu. 
      Okolnostmi nehody se policisté dále zabývají.

Foto HZS a PČR

 



KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.