Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič se po nehodě choval velmi podivně

Svědci se domnívali, že řidič je opilý či zfetovaný, byla to ale zdravotní indispozice

24. listopadu 2021 17:47 , aktualizace 17:47

Nehody

     Dnes před devátou hodinou dopoledne došlo na parkovišti v ulici Msgre. B. Staška v Domažlicích k dopravní nehodě. "Mladý muž se za volantem vozu BMW začal chovat jako blázen, náhle se rozjel a při couvání narazil do zaparkovaného vozu Volkswagen. Po nehodě zůstal sedět v autě, nekomunikoval s námi a vypadalo to, že ani neví, kde je," popsali na místě svědci s tím, že podle nich byl muž opilý nebo zfetovaný.

     Na místo v krátké době dorazila hlídka policie a i před policisty se muž choval podivně, byl zmatený a bez pomoci policistů nedokázal sám z vozu vystoupit. Požití alkoholu u řidiče však vyloučili policisté na místě dechovou zkouškou. V průběhu řešení nehody pak začal muž kolabovat a byla mu proto přivolána záchranná služba.

     "Muže narozeného v roce 1991 jsme transportovali do Domažlické nemocnice pro zdravotní indispozici," uvedli nám záchranáři a vyloučili, že by mohlo jít o alkohol či drogy: "Svědky popsané chování řidiče skutečně mohlo připomínat intoxikaci, ale nejednalo se o stav způsobený omamnými, ani návykovými látkami." Podle našich informací trpí muž dlouhodobě léčenou nemocí, jejíž náhlé zhoršení může vyvolat projevy, které mohou být laiky považovány za opilost či zdrogování.
     Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto KP a PČR

 



Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!