Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Ohrozil Vás řidič tohoto vozidla?

Policisté hledají řidiče, kterého ohrozili na Tachovsku při nebezpečném předjíždění

31. října 2020 14:59 , aktualizace 15:11

Nehody Pátrání

Aktualizace:

     Policisté se případem dále zabývají a hledají neznámého řidiče, který byl při předjíždění ohrožen a žádají jeho, případně i občany, kteří vědí o koho jde, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

Původní článek z 23. října:

     Dnes po osmé hodině ráno došlo mezi Částkovem a Úšavou na Tachovsku k dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Po příjezdu hasičů byli řidiči mimo vozidla a hasiči museli poskytnout řidiči BMW předlékařskou pomoc.
     Jak k nehodě došlo, nám popsala mluvčí policie: "Ve směru od Částkova jel s osobním vozem značky BMW dvaašedesátiletý řidič. Z dosavadního šetření vyplývá, že při jízdě nepřehlednou zatáčkou v klesání začal předjíždět před ním jedoucí kamion, čímž ohrozil zatím neznámého řidiče osobního vozu jedoucí v protisměru." Ten však vše naštěstí ustál, vyjel na pravý okraj svého jízdního pruhu a v jízdě pokračoval. Řidič BMW ale narazil do boku kamionu, dostal smyk, narazil do zábradlí a poté vyletěl ze silnice, kde se vozidlo převrátilo na bok.
     Oba řidiči měli test na alkohol negativní, řidič kamionu byl nezraněn a řidič BMW byl transportován do nemocnice.


 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.