Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozu záchranářů s dalším vozidlem

Na křižovatce ulic Klatovská x 17. listopadu x Sukova došlo k dopravní nehodě

Autor: lr neděle 11. února 11:27 , aktualizace 13:41

Doprava Nehody Záchranáři


     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo na křižovatce ulic Klatovská x 17. listopadu x Sukova v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetl vůz značky Chevrolet jedoucí z ulice 17. listopadu směrem do Sukovy a vozidlo Seat Zdravotní záchranné služby jedoucí směrem do centra města. 

     Nehodu nám popsal svědek: „Ten Chevy podle mě vjel do křižovatky na zelenou, ale od věznice přijížděl ten záchranář se zapnutou sirénou i majákem a došlo ke střetu. Nechápu, proč tam vjel, nemohl ho nevidět a neslyšet!“

     Že vůz ZZS jel se zapnutým VRZ nám potvrdila i mluvčí záchranářů. Mířil k případu srdeční zástavy na Doubravce, kde právě probíhala laická resuscitace.

     Ačkoli nehoda vypada hrozivě, naštěstí se obešla bez zraněním osob. 

       Nehodu na místě šetří dopravní policisté, zjišťují veškeré její okolnosti samozřejmě včetně míry zavinění u obou řidičů, tedy záchranáře narozeného v roce 1995 ze Seatu a Ukrajince narozeného v roce 1973 z Chevroletu.

Aktualizace

     "Vozidlo ZZSPk jelo Klatovskou ulicí se zapnutou světelnou i zvukovou signalizací a na křižovatce s ulicemi Sukova a 17. listopadu narazilo do levého boku osobního vozidla Chevrolet Orlando, které jelo směrem z ulice 17. listopadu do ulice Sukova. Tento řidič projížděl křižovatkou ve chvíli, kdy světelná signalizazace ukazovala "volno". Nehodou se dále budou zabývat policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-město," doplnil informace mluvčí policie s tím, že oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní.


Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.