Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Více než šedesát let, téměř tři a půl promile, vedro a jízda na koloběžce

Havaroval kvůli leknutí z projíždějícího vozu, otázkou zůstává, kolik aut ale vlastně viděl

29. června 2022 08:27 , aktualizace 08:37

Alkohol Nehody

     V pondělí krátce po poledni vyjížděli záchranáři a policisté k dopravní nehodě, ke které došlo u chatové oblasti Újezd-pila mezi Draženovem a Babylonem na Domažlicku. 

     "Dvaašedesátiletý řidič elektrokoloběžky nezvládl její řízení, když při vyjíždění ze stezky pro chodce a cyklisty ve směru jízdy od obce Babylon směrem na osadu Hadrovec nepřiměřeně zareagoval na osobní vozidlo tovární značky Ford, které přijíždělo po místní komunikaci ve směru od silnice I. třídy č. 26. Při průjezdu přes místní komunikaci vjel na pravou krajnici a následně vyjel mimo komunikaci, kde havaroval," popsala nehodu tisková mluvčí policie s tím, že ke střetu elektrokoloběžky s osobním vozidlem nedošlo.

      Muž při pádu z elektrokoloběžky utrpěl zranění, se kterým byl záchranáři transportován do nemocnice. Ještě před tím se podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vyšla pozitivní s výsledkem více než tři promile. 

      Nehodou se domažličtí dopravní policisté dále zabývají.

Foto PČR

 



Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!