Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Opilý Rus naskakoval na sanitku a Moraváka zase přepadli

Zdravotní sestřička "zpacifikovala" dvojnásobného Rusa

20. září 2018 15:57 , aktualizace 17:28

Fanoušci


     Začátek včerejšího fotbalového utkání proběhl oproti předpokladům relativně v klidu a chování fanoušků, jak našich, tak i ruských, si policisté nemohli vynachválit.
     Fanoušci CSKA Moskva byli v Plzni vidět již od dvou odpoledne, obsadili pár hospod, procházeli se městem, ale dle mluvčí policie nebyl důvod k žádnému zásahu. Ruští fanoušci se pak sešli na náměstí Republiky a za zpěvu klubových písní vyrazili s policejním doprovodem na stadion. Po dobu přesunu i vstupu do stadionu se fanoušci opět chovali slušně, dokonce i pyrotechniku si nechali až do prostoru před stadionem.
    Jediný incident, který museli strážníci před stadionem řešit, se týkal jednoho opilého ruského fanouška. Mladík si dodal kuráž alkoholem, ale neuvědomil si, že ve stavu, kdy je sám schopen sotva stát, nebude na stadion vpuštěn. To ho samozřejmě rozčílilo a tak zaútočil na sanitní vůz.
     Muž se rozběhl a evidentně chtěl oběma nohama skočit do zadních dveří sanitky. Na fanouška však jak čertík z krabičky vystartovala malinká zdravotnice, bez přehánění poloviční než Ivan a doslova ho uřvala. Překvapený fanoušek si tedy hloupý nápad rozmyslel a jeho výraz po seřvání nejvíce připomínal vyjeveného Šreka. Brzy mu však otrnulo a pokusil se projít na stadion znovu. To mu samozřejmě umožněno nebylo a Rus se začal rozčilovat natolik, že ho museli uklidnit strážníci. S těmi mladík ale ke své smůle odmítal jakkoli spolupracovat, a protože jeho agresivita vzrůstala, skončil nakonec v poutech a poznal pohostinnost české záchytky zevnitř.

     V souvislosti se včerejším fotbalovým zápasem došlo v Plzni i k loupeži. Fanoušek z Moravy, který přijel fandit jednomu z týmů byl v nočních hodinách po skončení zápasu v ulicích Plzně přepaden a oloupen útočníkem tmavé pleti. K tomuto případu zveřejníme více informací zítra.


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.