Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Reklama

Gump - jsme dvojka

Již příští týden do kin zamíří pokračování úspěšného českého filmu

Autor: Reklama pátek 22. března 16:25 , aktualizace 16:48

Zvířata

Reklamní sdělení

     Již ve čtvrtek 28. března se na plátnech kin po celé republice objeví pokračování úspěšného filmu "Gump - pes, který naučil lidi žít", tentokrát pod názvem "Gump – Jsme dvojka".
     Náš dlouholetý partner, společnost Workpress Aviation, je producentem obou filmů o diváky oblíbeném pejskovi Gumpovi a my máme radost, že máme tak významného partnera s velkým regionálním přesahem.

     Pro všechny fanoušky tohoto filmového pejska navíc tvůrci ve spolupráci s Hlavním městem Praha připravili speciální dárek ve formě dronové show nad Prahou. Ta se uskuteční v úterý 26. března od sedmi hodin večer v centru hlavního města.

     "Dlouhou dobu se snažíme upozorňovat, snad jako všichni pejskaři a lidé, kteří mají rádi přírodu, že ohňostroje a bouchání petard na nebe a vůbec do společnosti nepatří,“ vysvětlil autor knižní předlohy a producent filmového Gumpa Filip Rožek. Právě jeho napadlo, že by drony mohly být zajímavou alternativou nejrůznějších petard, ohňostrojů a vůbec zábavní pyrotechniky, které mají každý rok na svědomí nejen lidské, ale i zvířecí životy. „Zkusit nahradit show na nebi drony, je možná cesta, jak se ohňostrojů nadobro zbavit. Protože to co diváci naší show uvidí, je mnohem zajímavější a ještě k tomu absolutně bez hluku,“ dodal producent.

     V úterý 26. března se tak v Praze u Jiráskova mostu a jeho okolí nad Vltavou odehraje naprosto unikátní show. Diváky přivítá hlas Ivana Trojana, který namluvil Gumpa ve filmech, Olga Lounová zazpívá píseň z filmu s názvem Protože to nevzdám a poté se na nebi ve výšce 70 metrů objeví padesátimetrové obrazy zvířat a symbolů. "Budou to postavy, které na diváky čekají ve filmu Gump – jsme dvojka. Kromě samotného Gumpa bude na nebi i jeho filmová sestřička Kytička, poník Tomorrow, kohout Silver, nebem se na svém vozíčku projede pejsek Rufus a také se ukáže prasátko Princ,“ dodal Rožek s tím, že vše doplní hudba Ondřeje Brzobohatého, který stojí také za hudební částí celého filmu.

     Celá show k filmu, jehož první díl v režii F. A. Brabce vidělo v kinech přes 200 000 diváků, bude podle tvůrců nejlépe vidět z Jiráskova mostu, Palackého mostu, z Náplavky, z Vyšehradského železničního mostu a ze všech ulic podél Vltavy ve směru proti proudu řeky. Výjimečný pohled by měl být i z Vyšehradu.

     Snímek "Gump – jsme dvojka" uvede do kin 28. března distribuční společnost Bioscop.