Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

S kamionem skončil v příkopu

Řidiče z kabiny museli vyprostit hasiči

7. ledna 2022 11:51 , aktualizace 11:56

Nehody

    V noci na dnešek došlo u Černic nedaleko Defurových Lažan na Klatovsku k havárii nákladního vozu. "Dvaapadesátiletý muž z obce na Příbramsku jel s nákladním vozidlem Mercedes Benz Actros s připojeným tahačem po komunikaci II. třídy číslo 188 ve směru od obce Oselce na Horažďovice. Ve tři hodiny v noci u obce Černice projížděl pravotočivou zatáčku, na zledovatělém povrchu komunikace se dostal s vozidlem do smyku a havaroval v levém silničním příkopu," popsala tisková mluvčí policie.
     K nehodě vyjely všechny záchranné složky. "Řidiče jsme vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě," uvedl nám tiskový mluvčí hasičů.
     "Provedená dechová zkouška byla u řidiče s negativním výsledkem, policisté dopravní nehodu dále šetří," doplnila mluvčí policie.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.