Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Hledaný mladík strážníky neoklamal

Vydávání se za někoho jiného sedmnáctiletému hledanému nevyšlo

16. listopadu 2022 17:23 , aktualizace 17:27

Městská policie Zadržení pachatele

      Včera po osmé hodině ráno si strážníci ze stanice Územně strážní služby v Husově ulici v Plzni všimli mladíka, který se nápadně podobal osobě, po které Policie ČR vyhlásila celostátní pátrání.
      Strážníci proto mladíka zkontrolovali a ten jim sdělil, že u sebe sice nemá doklady, ale svou totožnost jim samozřejmě řekne. Ukázalo se ale, že se je pokusil obelhat. "Strážníci jím sdělenou identitu ověřili v registru obyvatel, přičemž se ukázalo, že mladíkem uváděné informace o totožnosti budou pravděpodobně lživé. Prozradila to fotografie, na níž při porovnání se skutečností chyběl ve tváři kontrolovaného výrazný viditelný markant," popsala tisková mluvčí strážníků.
      Sedmnáctiletý mladík byl proto předveden na policejní oddělení, kde následně vyšla najevo jeho pravá identita a potvrdil se předpoklad, že je po něm vyhlášeno celostátní pátrání.

Foto MP

T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.