Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Souprava řízená vybodovaným řidičem zabloudila do lesa

Takové manévry v plzeňské zahrádkářské kolonii u Sofronky asi ještě neviděli

25. ledna 2021 21:03 , aktualizace 21:25

Doprava

     Dnes odpoledne vjel řidič soupravy nákladního vozu s přívěsem ze zatím neznámého důvodu do zahrádkářské kolonie u Sofronky v Plzni, tu celou projel a poté vjel přes zákaz na asfaltovou cestu vedoucí lesem. Po této cestě pokračoval náklaďák dál, dokud nezapadl.
     Nákladní vůz zde i s řidičem zoufale telefonujícím na všechny strany objevili cyklisté, kteří na událost upozornili policii. Na místo vyjela hlídka z obvodního oddělení Lochotín, která mimo jiné zjistila, že řidič byl již v minulosti takzvaně vybodován, tedy má dvanáct trestných bodů, takže mu rovnou vyslovila zákaz řízení.


     Další šetření si na místě převzali dopravní policisté. V podvečer pak ještě na místo dorazila specializovaná firma Car Expres, která bude zajišťovat vytažení soupravy a se svými těžkými speciály samozřejmě také museli projet zahrádkářskou kolonií. Takové manévry zde asi ještě neviděli.

     Samotné vyprošťování se protáhlo až do deváté večer a zaměstnanci Car Expresu měli plné ruce práce, nejprve soupravu vytáhli a pak jí centimetr po centimetru museli otočit a od Sofronky vyjet.


 


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.